Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης
από #MadeWithAB
Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 350 g. πρασινάδες ανάμεικτες
- 80 g. γραβιέρα, σε λεπτές φέτες
- 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος
- 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
- 80 g. φιστίκι Αιγίνης καβουρντισμένα για 5 λεπτά στους 150°C και χοντροσπασμένα
- 1 κ. γ. μουστάρδα Ντιζόν
- 100 ml ελαιόλαδο
- 60 ml ξίδι από κόκκινο κρασί
- 1 κ. γ. μέλι
- 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο (προαιρετικά)
- 1 κ. γ. αλάτι
- 1 κ. γ. πιπερι
- 350 g. πρασινάδες ανάμεικτες
- 80 g. γραβιέρα, σε λεπτές φέτες
- 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος
- 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
- 80 g. φιστίκι Αιγίνης καβουρντισμένα για 5 λεπτά στους 150°C και χοντροσπασμένα
- 1 κ. γ. μουστάρδα Ντιζόν
- 100 ml ελαιόλαδο
- 60 ml ξίδι από κόκκινο κρασί
- 1 κ. γ. μέλι
- 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο (προαιρετικά)
- 1 κ. γ. αλάτι
- 1 κ. γ. πιπερι