Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΠοικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης
Ab logo
  • Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης

Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης

από #MadeWithAB
Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι
Ποικιλία από πρασινάδες με γραβιέρα και φιστίκι Αιγίνης
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 350 g. πρασινάδες ανάμεικτες
  • 80 g. γραβιέρα, σε λεπτές φέτες
  • 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 80 g. φιστίκι Αιγίνης καβουρντισμένα για 5 λεπτά στους 150°C και χοντροσπασμένα
  • 1 κ. γ. μουστάρδα Ντιζόν
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 60 ml ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 1 κ. γ. μέλι
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο (προαιρετικά)
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 1 κ. γ. πιπερι
  • 350 g. πρασινάδες ανάμεικτες
  • 80 g. γραβιέρα, σε λεπτές φέτες
  • 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 80 g. φιστίκι Αιγίνης καβουρντισμένα για 5 λεπτά στους 150°C και χοντροσπασμένα
  • 1 κ. γ. μουστάρδα Ντιζόν
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 60 ml ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 1 κ. γ. μέλι
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο (προαιρετικά)
  • 1 κ. γ. αλάτι
  • 1 κ. γ. πιπερι