Πουγκιά με μοσχάρι και λαχανικά με φρέσκο τσάτνεϊ κόλιανδρου και μέλι
από Εύα Μονοχάρη

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 2 μερίδες
- 6 φύλλο κρούστας
- 350 g φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
- 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
- 1 πράσο κομμένο σε φέτες
- 150 g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 300 g πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
- 100 g λευκό λάχανο, ψιλοκομμένο
- 1 ξινόμηλο, τριμμένο
- 1/2 κ.γ. κίτρινο κάρυ, σκόνη
- 1 κ.σ. αλεύρι
- 1 κ.σ. κέτσαπ
- 100 ml χυμός ανανά
- 40 ml ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 50 ml επιπλέον ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
- 50 g φύλλα κόλιανδρου (για το τσάτνεϊ)
- 6 φύλλο δυόσμου (για το τσάτνεϊ)
- 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο (για το τσάτνεϊ)
- 40 ml ελαιόλαδο (για το τσάτνεϊ)
- 1 κ.γ. μέλι (για το τσάτνεϊ)
- 1 κ.γ. μηλόξυδο (για το τσάτνεϊ)
- 1 λάιμ (για το τσάτνεϊ)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το τσάτνεϊ)
- αλάτι (για το τσάτνεϊ)
- 6 φύλλο κρούστας
- 350 g φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
- 1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
- 1 πράσο κομμένο σε φέτες
- 150 g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 300 g πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
- 100 g λευκό λάχανο, ψιλοκομμένο
- 1 ξινόμηλο, τριμμένο
- 1/2 κ.γ. κίτρινο κάρυ, σκόνη
- 1 κ.σ. αλεύρι
- 1 κ.σ. κέτσαπ
- 100 ml χυμός ανανά
- 40 ml ελαιόλαδο