Πράσα σοτέ με δαμάσκηνα και γλυκόξινη σάλτσα
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 1 μερίδα
- 5 μεγάλα πράσα (το λευκό και το ανοιχτό πράσινο μέρος), καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια των 5 εκ.
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 5 φλ. ξίδι από κόκκινο κρασί
- 2 φύλλα δάφνης
- 2 κ.σ. μέλι
- 300 γρ. χυμός τομάτας
- 8 - 10 δαμάσκηνα, ξερά
- 15 κ.σ. κορν φλάουρ, διαλυμένη σε 2-3 κ.σ. κρύο νερό
- πιπέρι
- αλάτι
- 5 μεγάλα πράσα (το λευκό και το ανοιχτό πράσινο μέρος), καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια των 5 εκ.
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 5 φλ. ξίδι από κόκκινο κρασί
- 2 φύλλα δάφνης
- 2 κ.σ. μέλι
- 300 γρ. χυμός τομάτας
- 8 - 10 δαμάσκηνα, ξερά
- 15 κ.σ. κορν φλάουρ, διαλυμένη σε 2-3 κ.σ. κρύο νερό
- πιπέρι
- αλάτι