Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΨητές μπουκιές φρέσκων ζυμαρικών συνοδευμένες με γλυκόξινη σάλτσα
Ab logo
  • Ψητές μπουκιές φρέσκων ζυμαρικών συνοδευμένες με γλυκόξινη σάλτσα

Ψητές μπουκιές φρέσκων ζυμαρικών συνοδευμένες με γλυκόξινη σάλτσα

από AB FOODSTORIES
Ψητές μπουκιές φρέσκων ζυμαρικών συνοδευμένες με γλυκόξινη σάλτσα
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • αλάτι
  • 3 κ. σ. κέτσαπ
  • 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
  • 15 κ. σ. κορν φλάουρ διαλυμένη σε 2 κ. σ. νερό
  • 100 γρ. ξίδι ρυζιού
  • 200 γρ. χυμός ανανά
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 μεγάλα αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
  • 5 κ. γ. μπούκοβο γλυκό
  • 1 κ. γ. ρίγανη ξερή
  • 1 κ. γ. σκόρδο σκόνη
  • 40 γρ. παρμεζάνα ή γκράνα, τριμμένη
  • 2 βούτυρο, λιωμένο
  • 1 φλ. φρυγανιά, τριμμένη
  • 1 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 250 γρ. φρέσκα γεμιστά ζυμαρικά με τυρί (τορτελίνια, ραβιόλια)
  • αλάτι
  • 3 κ. σ. κέτσαπ
  • 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
  • 15 κ. σ. κορν φλάουρ διαλυμένη σε 2 κ. σ. νερό
  • 100 γρ. ξίδι ρυζιού
  • 200 γρ. χυμός ανανά
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 μεγάλα αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
  • 5 κ. γ. μπούκοβο γλυκό
  • 1 κ. γ. ρίγανη ξερή
  • 1 κ. γ. σκόρδο σκόνη
  • 40 γρ. παρμεζάνα ή γκράνα, τριμμένη
  • 2 βούτυρο, λιωμένο