Ρεβιθάδα με χταπόδι

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 500 g ρεβίθια, μουλιασμένα για 8-10 ώρες
- 1 μεγάλο χταπόδι, καθαρισμένο
- 3 δαφνόφυλλα
- 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 καρότο, καθαρισμένο
- 1 στικ σέλερι
- 1 κλαδάκι φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κ.γ. αποξηραμένο
- 140 ml ελαιόλαδο
- 100 ml λευκό κρασί
- 2 λεμόνια
- 3 κόκκους μπαχάρι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- 500 g ρεβίθια, μουλιασμένα για 8-10 ώρες
- 1 μεγάλο χταπόδι, καθαρισμένο
- 3 δαφνόφυλλα
- 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 καρότο, καθαρισμένο
- 1 στικ σέλερι
- 1 κλαδάκι φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κ.γ. αποξηραμένο
- 140 ml ελαιόλαδο
- 100 ml λευκό κρασί
- 2 λεμόνια
- 3 κόκκους μπαχάρι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
