Ριζότο με ψητή κολοκύθα
από Madame Ginger

1'- 30'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 500 gr κολοκύθα σε κύβους (για την κρέμα κολοκύθας)
 - 1 καρότο σε ροδέλες (για την κρέμα κολοκύθας)
 - ελαιόλαδο (για την κρέμα κολοκύθας)
 - αλάτι (για την κρέμα κολοκύθας)
 - φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για την κρέμα κολοκύθας)
 - καπνιστή πάπρικα (για την κρέμα κολοκύθας)
 - 3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (για την κρέμα κολοκύθας)
 - 1 κρεμμύδι λευκό, ψιλοκομμένο (για το ριζότο)
 - 2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες (για το ριζότο)
 - 300 gr ρύζι Arborio (για το ριζότο)
 - 100 ml λευκό κρασί (για το ριζότο)
 - 1,5 L καυτό νερό (για το ριζότο)
 - 100 gr παρμεζάνα τριμμένη ή φυτικό τυρί τριμμένο (για το ριζότο)
 - ελαιόλαδο (για το ριζότο)
 - αλάτι (για το ριζότο)
 - φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το ριζότο)
 - 3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (κλωναράκια), για το σερβίρισμα
 
- 500 gr κολοκύθα σε κύβους (για την κρέμα κολοκύθας)
 - 1 καρότο σε ροδέλες (για την κρέμα κολοκύθας)
 - ελαιόλαδο (για την κρέμα κολοκύθας)
 - αλάτι (για την κρέμα κολοκύθας)
 - φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για την κρέμα κολοκύθας)
 - καπνιστή πάπρικα (για την κρέμα κολοκύθας)
 - 3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (για την κρέμα κολοκύθας)
 - 1 κρεμμύδι λευκό, ψιλοκομμένο (για το ριζότο)
 - 2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες (για το ριζότο)
 - 300 gr ρύζι Arborio (για το ριζότο)
 - 100 ml λευκό κρασί (για το ριζότο)
 - 1,5 L καυτό νερό (για το ριζότο)
 - 100 gr παρμεζάνα τριμμένη ή φυτικό τυρί τριμμένο (για το ριζότο)
 - ελαιόλαδο (για το ριζότο)
 - αλάτι (για το ριζότο)