Ριζότο με ψητή κολοκύθα
από Madame Ginger

1'- 30'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 500 gr κολοκύθα σε κύβους (για την κρέμα κολοκύθας)
- 1 καρότο σε ροδέλες (για την κρέμα κολοκύθας)
- ελαιόλαδο (για την κρέμα κολοκύθας)
- αλάτι (για την κρέμα κολοκύθας)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για την κρέμα κολοκύθας)
- καπνιστή πάπρικα (για την κρέμα κολοκύθας)
- 3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (για την κρέμα κολοκύθας)
- 1 κρεμμύδι λευκό, ψιλοκομμένο (για το ριζότο)
- 2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες (για το ριζότο)
- 300 gr ρύζι Arborio (για το ριζότο)
- 100 ml λευκό κρασί (για το ριζότο)
- 1,5 L καυτό νερό (για το ριζότο)
- 100 gr παρμεζάνα τριμμένη ή φυτικό τυρί τριμμένο (για το ριζότο)
- ελαιόλαδο (για το ριζότο)
- αλάτι (για το ριζότο)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το ριζότο)
- 3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (κλωναράκια), για το σερβίρισμα
- 500 gr κολοκύθα σε κύβους (για την κρέμα κολοκύθας)
- 1 καρότο σε ροδέλες (για την κρέμα κολοκύθας)
- ελαιόλαδο (για την κρέμα κολοκύθας)
- αλάτι (για την κρέμα κολοκύθας)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για την κρέμα κολοκύθας)
- καπνιστή πάπρικα (για την κρέμα κολοκύθας)
- 3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (για την κρέμα κολοκύθας)
- 1 κρεμμύδι λευκό, ψιλοκομμένο (για το ριζότο)
- 2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες (για το ριζότο)
- 300 gr ρύζι Arborio (για το ριζότο)
- 100 ml λευκό κρασί (για το ριζότο)
- 1,5 L καυτό νερό (για το ριζότο)
- 100 gr παρμεζάνα τριμμένη ή φυτικό τυρί τριμμένο (για το ριζότο)
- ελαιόλαδο (για το ριζότο)
- αλάτι (για το ριζότο)