Ριζότο με σουπιές
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 ξερό κρεμμύδι, σε καρέ
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 πράσο, σε ροδέλες
- 300 γρ. ρύζι για ριζότο
- 2 φακελάκι μελάνι σουπιάς
- λίγο μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 1/2 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 kg σουπιές (για τον ζωμό)
- 1200 ml νερό (για τον ζωμό)
- 1 φύλλο δάφνη (για τον ζωμό)
- 3 κόκκοι μαύρο πιπέρι (για τον ζωμό)
- 1 κλωνάρι σέλινο (για τον ζωμό)
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 ξερό κρεμμύδι, σε καρέ
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 πράσο, σε ροδέλες
- 300 γρ. ρύζι για ριζότο
- 2 φακελάκι μελάνι σουπιάς
- λίγο μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 1/2 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 kg σουπιές (για τον ζωμό)
- 1200 ml νερό (για τον ζωμό)
- 1 φύλλο δάφνη (για τον ζωμό)
- 3 κόκκοι μαύρο πιπέρι (για τον ζωμό)
- 1 κλωνάρι σέλινο (για τον ζωμό)