Ριζότο με σπαράγγια, γαρίδες και ξύσμα λεμονιού
από Κωνσταντίνος Μπάρδης & Μυρσίνη Λαμπράκη

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 200 γρ. ρύζι αρμπόριο
- 20 γαρίδες μέτριες, καθαρισμένες από το κέλυφος κρατώντας μόνο την ουρίτσα τους
- 3 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο
- 4 καθαρισμένα σπαράγγια
- 1 ματσάκι με αρωματικά χόρτα (θυμάρι, δάφνη), δεμένα σε βαμβακερή γάζα
- 1 φλιτζάνι κρασί λευκό
- Ξύσμα λεμονιού
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 200 γρ. ρύζι αρμπόριο
- 20 γαρίδες μέτριες, καθαρισμένες από το κέλυφος κρατώντας μόνο την ουρίτσα τους
- 3 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο
- 4 καθαρισμένα σπαράγγια
- 1 ματσάκι με αρωματικά χόρτα (θυμάρι, δάφνη), δεμένα σε βαμβακερή γάζα
- 1 φλιτζάνι κρασί λευκό
- Ξύσμα λεμονιού
- 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι