Ρολάκια με πράσσο και καπνιστό σολομό και ντιπ με γιαούρτι και horseradish

31'- 60'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 18 μερίδες
- 6 φύλλα κρούστας
- 80 ml ελαιόλαδο
- 2 πράσσα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 100 ml κρασί
- χυμό από ½ λεμόνι
- 100 g τυρί κρέμα
- 200 g καπνιστό σολομό
- 1 κ.σ. παπαρουνόσπορο
- 1 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα
- ξύσμα λεμονιού για γαρνίρισμα
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 120 g γιαούρτι (για το ντιπ)
- 1 κ.σ. horseradish (για το ντιπ)
- 6 φύλλα κρούστας
- 80 ml ελαιόλαδο
- 2 πράσσα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 100 ml κρασί
- χυμό από ½ λεμόνι
- 100 g τυρί κρέμα
- 200 g καπνιστό σολομό
- 1 κ.σ. παπαρουνόσπορο
- 1 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα
- ξύσμα λεμονιού για γαρνίρισμα
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 120 g γιαούρτι (για το ντιπ)
- 1 κ.σ. horseradish (για το ντιπ)