Παντζαρόσουπα- Ρώσικη σούπα Μπορς
Μέτρια, >60'
Βράζετε το ρύζι μετρητό (1 προς 3 περίπου ανάλογα με τον τύπο). Το σουρώνετε,το βουτυρώνετε ελαφρά και το κρατάτε ζεστό. Συγχρόνως ετοιμάζετε τη σάλτσα. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι δίχως να το μαυρίσετε. Προσθέτετε τα αμύγδαλα και τα ροδίζετε για λίγα λεπτά. Ρίχνετε και τα μανιτάρια και τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν, να βγάλουν τους χυμούς τους και να ροδίσουν. Τελευταία προσθέτετε τα κάστανα και τα αναμειγνύετε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και με προσοχή για να μην λιώσουν. Σβήνετε τη σάλτσα με τη Vodka, κλείνετε τη φωτιά, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος,αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε. Σερβίρετε το ρύζι στα πιάτα και από πάνω ρίχνετε τη σάλτσα ζεστή.Ρίχνετε φρεσκοτριμμένο τυρί της αρεσκείας σας και πιπέρι από το μύλο του πιπεριού.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα