Ab logo
  • Σαλάτα Νισουάζ

Σαλάτα Νισουάζ

από Βίκυ Σμυρλή
Σαλάτα Νισουάζ
Μέτρια
1'- 30'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • μαϊντανού (για διακόσμηση)
  • Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
  • 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο (για το ντρέσινγκ)
  • Αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο (για το ντρέσινγκ)
  • 1 κουταλιά του τσαγιού ρίγανη (για το ντρέσινγκ)
  • 1 κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού (για το ντρέσινγκ)
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο σε γουδί μαζί με αλάτι (για το ντρέσινγκ)
  • 3 κουταλιές της σούπας άσπρο ξύδι (για το ντρέσινγκ)
  • 100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)
  • 400 γρ. πατατούλες μικρές βρασμένες (ή μεγάλες κομμένες κυδωνάτες)
  • σαλάτας (για το σερβίρισμα)
  • 10 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
  • 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
  • 6 φιλέτα αντσούγιας ξαρμυρισμένα δίχως κοκαλάκια
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες
  • 4 αβγά βραστά σφιχτά κομμένο στα 4
  • 3 τομάτες,ώριμες, σφιχτές, κομμένες στα 4
  • 200 γρ. φασολάκια φρέσκα βρασμένα
  • μαϊντανού (για διακόσμηση)
  • Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
  • 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο (για το ντρέσινγκ)
  • Αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο (για το ντρέσινγκ)
  • 1 κουταλιά του τσαγιού ρίγανη (για το ντρέσινγκ)
  • 1 κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού (για το ντρέσινγκ)
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο σε γουδί μαζί με αλάτι (για το ντρέσινγκ)
  • 3 κουταλιές της σούπας άσπρο ξύδι (για το ντρέσινγκ)
  • 100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)
  • 400 γρ. πατατούλες μικρές βρασμένες (ή μεγάλες κομμένες κυδωνάτες)
  • σαλάτας (για το σερβίρισμα)
  • 10 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
  • 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
  • 6 φιλέτα αντσούγιας ξαρμυρισμένα δίχως κοκαλάκια