Σαλάτα Νισουάζ
από Βίκυ Σμυρλή

Μέτρια
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- μαϊντανού (για διακόσμηση)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο (για το ντρέσινγκ)
- Αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλιά του τσαγιού ρίγανη (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού (για το ντρέσινγκ)
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο σε γουδί μαζί με αλάτι (για το ντρέσινγκ)
- 3 κουταλιές της σούπας άσπρο ξύδι (για το ντρέσινγκ)
- 100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)
- 400 γρ. πατατούλες μικρές βρασμένες (ή μεγάλες κομμένες κυδωνάτες)
- σαλάτας (για το σερβίρισμα)
- 10 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
- 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
- 6 φιλέτα αντσούγιας ξαρμυρισμένα δίχως κοκαλάκια
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες
- 4 αβγά βραστά σφιχτά κομμένο στα 4
- 3 τομάτες,ώριμες, σφιχτές, κομμένες στα 4
- 200 γρ. φασολάκια φρέσκα βρασμένα
- μαϊντανού (για διακόσμηση)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο (για το ντρέσινγκ)
- Αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλιά του τσαγιού ρίγανη (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού (για το ντρέσινγκ)
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο σε γουδί μαζί με αλάτι (για το ντρέσινγκ)
- 3 κουταλιές της σούπας άσπρο ξύδι (για το ντρέσινγκ)
- 100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)
- 400 γρ. πατατούλες μικρές βρασμένες (ή μεγάλες κομμένες κυδωνάτες)
- σαλάτας (για το σερβίρισμα)
- 10 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
- 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
- 6 φιλέτα αντσούγιας ξαρμυρισμένα δίχως κοκαλάκια