Ab logo
  • Σαλάτα Σίζαρς

Σαλάτα Σίζαρς

από Βίκυ Σμυρλή
Σαλάτα Σίζαρς
Μέτρια
1'- 30'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 2 (εσωτερικά φύλλα) κομμένα σε μεγάλα κομμάτια μαρούλια
  • 2 σκελίδες σκόρδου για να αρωματιστεί το μπολ
  • Κρουτόν με άρωμα σκόρδου, έτοιμο ή σπιτικό
  • από παρμεζάνα
  • πιπέρι μαύρο
  • 2 κρόκοι αβγών σφιχτών, θρυμματισμένων με το πιρούνι (για το ντρέσινγκ)
  • 3 κουταλιές της σούπας χυμούς λεμονιών ή ξίδι (για το ντρέσινγκ)
  • 1 σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη (για το ντρέσινγκ)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό μουστάρδα Ντιζόν (για το ντρέσινγκ)
  • 2 (δίχως κοκαλάκια), πολτοποιημένα (για το ντρέσινγκ) φιλέτα αντσούγιας
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)
  • 2 (εσωτερικά φύλλα) κομμένα σε μεγάλα κομμάτια μαρούλια
  • 2 σκελίδες σκόρδου για να αρωματιστεί το μπολ
  • Κρουτόν με άρωμα σκόρδου, έτοιμο ή σπιτικό
  • από παρμεζάνα
  • πιπέρι μαύρο
  • 2 κρόκοι αβγών σφιχτών, θρυμματισμένων με το πιρούνι (για το ντρέσινγκ)
  • 3 κουταλιές της σούπας χυμούς λεμονιών ή ξίδι (για το ντρέσινγκ)
  • 1 σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη (για το ντρέσινγκ)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό μουστάρδα Ντιζόν (για το ντρέσινγκ)
  • 2 (δίχως κοκαλάκια), πολτοποιημένα (για το ντρέσινγκ) φιλέτα αντσούγιας
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)