Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΣαλάτα με αντίδια φρέσκα, φράουλες, φέτα και ντρέσινγκ λεμονιού
Ab logo
  • Σαλάτα με αντίδια φρέσκα, φράουλες, φέτα και ντρέσινγκ λεμονιού

Σαλάτα με αντίδια φρέσκα, φράουλες, φέτα και ντρέσινγκ λεμονιού

από Κωνσταντίνος Μπάρδης & Μυρσίνη Λαμπράκη
Σαλάτα με αντίδια φρέσκα, φράουλες, φέτα και ντρέσινγκ λεμονιού
Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 2 καρδιές από πολύ φρέσκα και τρυφερά αντίδια
  • 10 φράουλες καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα
  • 150 γρ. φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους ή μανούρι
  • 1 κ.σ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού (για τη σάλτσα)
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού (για τη σάλτσα)
  • 1,5 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
  • 1 κ.γ. μουστάρδα (για τη σάλτσα)
  • αλάτι (για τη σάλτσα)
  • πιπέρι (για τη σάλτσα)
  • 2 καρδιές από πολύ φρέσκα και τρυφερά αντίδια
  • 10 φράουλες καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα
  • 150 γρ. φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους ή μανούρι
  • 1 κ.σ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού (για τη σάλτσα)
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού (για τη σάλτσα)
  • 1,5 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
  • 1 κ.γ. μουστάρδα (για τη σάλτσα)
  • αλάτι (για τη σάλτσα)
  • πιπέρι (για τη σάλτσα)