Ας μαγειρέψουμε
1. Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα φασόλια για 10’ και τα στραγγίζουμε. 2. Ξαναβράζουμε τα φασόλια, σε φρέσκο νερό για 20’. 3. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα τοματίνια, την πιπεριά Φλωρίνης, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι.4. Στραγγίζουμε τα μαυρομάτικα φασόλια και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα λαχανικά. 5. Στραγγίζουμε τον τόνο κονσέρβας και τον προσθέτουμε στο μπολ. 6. Προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ξύδι. 7. Σε ένα άλλο μικρότερο μπολ, βάζουμε το γιαούρτι και τον δυόσμο. 8. Σερβίρουμε την σαλάτα χωριστά από την σάλτσα γιαουρτιού για να βάλει ο καθένας όση ποσότητα θέλει!