Σαλάτα με μαυρομάτικα και χταπόδι
από Βίκυ Σμυρλή

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 300 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
- 1 χταπόδι
- 1 φλιτζάνι νερό
- 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
- 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη ξαρμυρισμένη
- 1 τομάτα ώριμη ξεφλουδισμένη, δίχως σπόρους, κομμένη σε κυβάκια
- 100 ml ελαιόλαδο (για το ντρέσινκ)
- 1 (χυμό) (για το ντρέσινγκ) λεμόνι
- 1 κουταλιά του τσαγιού κοφτή σκόνη μουστάρδα (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλιά του τσαγιού ρίγανη (για το ντρέσινγκ)
- Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
- 300 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
- 1 χταπόδι
- 1 φλιτζάνι νερό
- 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
- 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη ξαρμυρισμένη
- 1 τομάτα ώριμη ξεφλουδισμένη, δίχως σπόρους, κομμένη σε κυβάκια
- 100 ml ελαιόλαδο (για το ντρέσινκ)
- 1 (χυμό) (για το ντρέσινγκ) λεμόνι
- 1 κουταλιά του τσαγιού κοφτή σκόνη μουστάρδα (για το ντρέσινγκ)
- 1 κουταλιά του τσαγιού ρίγανη (για το ντρέσινγκ)
- Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)