Σαλάτα με πλιγούρι, κόκκινα φασόλια και πιπεριά
από Βίκυ Σμυρλή

Δύσκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 150 γρ. πλιγούρι
- 4 καρότα σε λεπτές ροδέλες
- 1 πράσινη πιπεριά σε καρεδάκια
- 2 κλαράκια σέλερι κομμένα λοξά στα 2 εκ.
- 1 κονσέρβα φασόλια κόκκινα (kidney beans)
- 5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για το dressing)
- 1 (χυμός) (για το dressing) λεμόνι
- 80 γρ. σταφίδες μαύρες
- 2 κουταλιές σούπας μηλόξιδο (για το dressing)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού πάπρικα γλυκιά (για το dressing)
- Αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φυλλαράκι βασιλικού (για το dressing)
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φυλλαράκι μαϊντανού (για το dressing)
- από σέλινο και μαϊντανό (για διακόσμηση)
- 150 γρ. πλιγούρι
- 4 καρότα σε λεπτές ροδέλες
- 1 πράσινη πιπεριά σε καρεδάκια
- 2 κλαράκια σέλερι κομμένα λοξά στα 2 εκ.
- 1 κονσέρβα φασόλια κόκκινα (kidney beans)
- 5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για το dressing)
- 1 (χυμός) (για το dressing) λεμόνι
- 80 γρ. σταφίδες μαύρες
- 2 κουταλιές σούπας μηλόξιδο (για το dressing)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού πάπρικα γλυκιά (για το dressing)
- Αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φυλλαράκι βασιλικού (για το dressing)
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φυλλαράκι μαϊντανού (για το dressing)
- από σέλινο και μαϊντανό (για διακόσμηση)