Σαλάτα με σιτάρι, αρακά, τοματίνια και ντρέσινγκ λευκού κρασιού
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 6 φλιτζάνια του τσαγιού νερό
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού σιτάρι άσπαστο
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο αρακά ή κατεψυγμένο
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού τρυφερά φύλλα ρόκας
- 8 τοματίνια κομμένα στα δυο
- Αλάτι
- Πιπέρι πράσινο
- 5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 2,5 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για τη σάλτσα)
- 3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά του γλυκού βασιλικός φρέσκος ή ξηρός ψιλοκομμένος (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα γλυκιά με κόκκους (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 6 φλιτζάνια του τσαγιού νερό
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού σιτάρι άσπαστο
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο αρακά ή κατεψυγμένο
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού τρυφερά φύλλα ρόκας
- 8 τοματίνια κομμένα στα δυο
- Αλάτι
- Πιπέρι πράσινο
- 5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 2,5 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για τη σάλτσα)
- 3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά του γλυκού βασιλικός φρέσκος ή ξηρός ψιλοκομμένος (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα γλυκιά με κόκκους (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)