Σαλάτα με σπανάκι και ρόκα
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 300 γρ. σπανάκι baby
- 2 ματσάκια ρόκα, χοντροκομμένη
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές ροδέλες
- 1 μεγάλο καρότο, τριμμένο
- 4 ραπανάκια, σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο, ζουμερό ροδάκινο, σε λεπτές φέτες
- 100 ml ελαιόλαδο (Για τη βινεγκρέτ)
- 100 ml χυμός πορτοκαλιού (Για τη βινεγκρέτ)
- 3 κ. σ. ξίδι από λευκό κρασί (Για τη βινεγκρέτ)
- 1 κ. σ. κέτσαπ (Για τη βινεγκρέτ)
- αλάτι (Για τη βινεγκρέτ)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο (Για τη βινεγκρέτ)
- 300 γρ. σπανάκι baby
- 2 ματσάκια ρόκα, χοντροκομμένη
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές ροδέλες
- 1 μεγάλο καρότο, τριμμένο
- 4 ραπανάκια, σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο, ζουμερό ροδάκινο, σε λεπτές φέτες
- 100 ml ελαιόλαδο (Για τη βινεγκρέτ)
- 100 ml χυμός πορτοκαλιού (Για τη βινεγκρέτ)
- 3 κ. σ. ξίδι από λευκό κρασί (Για τη βινεγκρέτ)
- 1 κ. σ. κέτσαπ (Για τη βινεγκρέτ)
- αλάτι (Για τη βινεγκρέτ)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο (Για τη βινεγκρέτ)