Σαλάτα με σπανάκι, μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 300 γρ. τρυφερά φύλλα από σπανάκι (χωρίς κοτσάνια), πλυμένα και καλά στεγνωμένα
- 1 κ.γ. μέλι
- χυμό από 1/2 λεμόνι
- 2 κ.σ. μουστάρδα της αρεσκείας μας
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στον τρίφτη
- 100 ml ελαιόλαδο
- χυμό από 1/2 λεμόνιχυμό από 1/2 λεμόνι
- 300 γρ. φρέσκα μανιτάρια (μικρά ή μεγάλα, λευκά ή καφετί)
- 300 γρ. τρυφερά φύλλα από σπανάκι (χωρίς κοτσάνια), πλυμένα και καλά στεγνωμένα
- 1 κ.γ. μέλι
- χυμό από 1/2 λεμόνι
- 2 κ.σ. μουστάρδα της αρεσκείας μας
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στον τρίφτη
- 100 ml ελαιόλαδο
- χυμό από 1/2 λεμόνιχυμό από 1/2 λεμόνι
- 300 γρ. φρέσκα μανιτάρια (μικρά ή μεγάλα, λευκά ή καφετί)