Σαλάτα με σπανάκι, μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας
από AB Food Stories

Μέτρια
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 300 γρ. τρυφερά φύλλα από σπανάκι (χωρίς κοτσάνια), πλυμένα και καλά στεγνωμένα
 - 1 κ.γ. μέλι
 - χυμό από 1/2 λεμόνι
 - 2 κ.σ. μουστάρδα της αρεσκείας μας
 - 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
 - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - αλάτι
 - 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στον τρίφτη
 - 100 ml ελαιόλαδο
 - χυμό από 1/2 λεμόνιχυμό από 1/2 λεμόνι
 - 300 γρ. φρέσκα μανιτάρια (μικρά ή μεγάλα, λευκά ή καφετί)
 
- 300 γρ. τρυφερά φύλλα από σπανάκι (χωρίς κοτσάνια), πλυμένα και καλά στεγνωμένα
 - 1 κ.γ. μέλι
 - χυμό από 1/2 λεμόνι
 - 2 κ.σ. μουστάρδα της αρεσκείας μας
 - 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
 - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - αλάτι
 - 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στον τρίφτη
 - 100 ml ελαιόλαδο
 - χυμό από 1/2 λεμόνιχυμό από 1/2 λεμόνι
 - 300 γρ. φρέσκα μανιτάρια (μικρά ή μεγάλα, λευκά ή καφετί)
 
