Σοκολατένιος κορμός λευκής σοκολάτας με βατόμουρα
Θα χρειαστείτε μια φόρμα σιλικόνης για κορμό με ραβδώσεις ή εναλλακτικά μια παραλληλόγραμμη φόρμα του κέικ.

31'- 60'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 12 μερίδες
- 40 g αποξηραμένα βερίκοκα ψιλοκομμένα (για τον κορμό)
- 2 κ.γ. κονιάκ (για τον κορμό)
- 60 g φουντούκια (για τον κορμό)
- 60 g φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα (για τον κορμό)
- 1 συσκ. μπισκότα (για τον κορμό)
- 500 g λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη (για τον κορμό)
- 200 g βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια (για τον κορμό)
- 1/4 κ.γ. αλάτι (για τον κορμό)
- 20 g φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα (για την διακόσμηση)
- 20 g φουντούκια κομμένα στην μέση (για την διακόσμηση)
- 1 πακέτο βατόμουρα
- 40 g αποξηραμένα βερίκοκα ψιλοκομμένα (για τον κορμό)
- 2 κ.γ. κονιάκ (για τον κορμό)
- 60 g φουντούκια (για τον κορμό)
- 60 g φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα (για τον κορμό)
- 1 συσκ. μπισκότα (για τον κορμό)
- 500 g λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη (για τον κορμό)
- 200 g βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια (για τον κορμό)
- 1/4 κ.γ. αλάτι (για τον κορμό)
- 20 g φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα (για την διακόσμηση)
- 20 g φουντούκια κομμένα στην μέση (για την διακόσμηση)
- 1 πακέτο βατόμουρα