Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΣούπα παντζαριού με γιαούρτι και τραγανά τσιπς από απάκι
Ab logo
  • Σούπα παντζαριού με γιαούρτι και τραγανά τσιπς από απάκι

Σούπα παντζαριού με γιαούρτι και τραγανά τσιπς από απάκι

από Μυρσίνη Λαμπράκη
Σούπα παντζαριού με γιαούρτι και τραγανά τσιπς από απάκι
Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1,5 κιλά φρέσκα, ωμά παντζάρια
  • 2 μεγάλα καρότα (τριμμένα και ξεφλουδισμένα)
  • 1 μέτριο λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο (ξεφλουδισμένες)
  • 5 κουταλιές σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1,5 λίτρα ζωμό λαχανικών
  • 1 κουταλιά σούπας χυμόλεμονιού
  • 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι ή ξινόγαλο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένες φετούλες από απάκι
  • 1,5 κιλά φρέσκα, ωμά παντζάρια
  • 2 μεγάλα καρότα (τριμμένα και ξεφλουδισμένα)
  • 1 μέτριο λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο (ξεφλουδισμένες)
  • 5 κουταλιές σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1,5 λίτρα ζωμό λαχανικών
  • 1 κουταλιά σούπας χυμόλεμονιού
  • 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι ή ξινόγαλο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένες φετούλες από απάκι