Σπαγκέτι ολικής άλεσης με φακές, πιπεριές, καρύδια και βασιλικό
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 1 μερίδα
- 50 ml ελαιόλαδο
- 360 γρ. σπαγκέτι ολικής άλεσης
- 1 σκελίδα σκόρδου, κομμένη σε λεπτά φετάκια
- 1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
- 1 φλ. βρασμένες και στραγγισμένες φακές
- 2 φλ. ψιλοκομμένο λάχανο (ή ψιλοκομμένες φουντίτσες από ωμό μπρόκολο)
- 50 γρ. καρυδόψιχα
- χονδροτριμμένη φέτα ή ξινοτύρι
- φυλλαράκια από φρέσκο βασιλικό
- 45 ml ιαπωνική σάλτσα σόγιας (ή λευκό ξηρό κρασί)
- καυτερό και γλυκό μπούκοβο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 ml ελαιόλαδο
- 360 γρ. σπαγκέτι ολικής άλεσης
- 1 σκελίδα σκόρδου, κομμένη σε λεπτά φετάκια
- 1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
- 1 φλ. βρασμένες και στραγγισμένες φακές
- 2 φλ. ψιλοκομμένο λάχανο (ή ψιλοκομμένες φουντίτσες από ωμό μπρόκολο)
- 50 γρ. καρυδόψιχα
- χονδροτριμμένη φέτα ή ξινοτύρι
- φυλλαράκια από φρέσκο βασιλικό
- 45 ml ιαπωνική σάλτσα σόγιας (ή λευκό ξηρό κρασί)
- καυτερό και γλυκό μπούκοβο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο