Στρούντελ με σπανάκι και κουκουνάρι
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 5 φύλλα κρούστας
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελαδινό
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη γέμιση)
- 450 γρ. σπανάκι φρέσκο (για τη γέμιση)
- 350 γρ. Ανθότυρο (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές σούπας γεμάτες κουκουνάρι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 πρέζα πιπέρι (για τη γέμιση)
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για τη γέμιση)
- 5 φύλλα κρούστας
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελαδινό
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη γέμιση)
- 450 γρ. σπανάκι φρέσκο (για τη γέμιση)
- 350 γρ. Ανθότυρο (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές σούπας γεμάτες κουκουνάρι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 πρέζα πιπέρι (για τη γέμιση)
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για τη γέμιση)