Ταλιατέλες με σκορδάτη σάλτσα γιαουρτιού
από Σιμόνη Καφίρη

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο (για τη σάλτσα)
 - 400 γρ. ταλιατέλες
 - 2 φλιτζάνια γιαούρτι πρόβειο (για τη σάλτσα)
 - 3 κουταλιές ελαιόλαδο ή βούτυρο λιωμένο (για τη σάλτσα)
 - Καυτερή πάπρικα (για τη σάλτσα)
 - τοματίνια (για γαρνίρισμα)
 - αλάτι (για τη σάλτσα)
 
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο (για τη σάλτσα)
 - 400 γρ. ταλιατέλες
 - 2 φλιτζάνια γιαούρτι πρόβειο (για τη σάλτσα)
 - 3 κουταλιές ελαιόλαδο ή βούτυρο λιωμένο (για τη σάλτσα)
 - Καυτερή πάπρικα (για τη σάλτσα)
 - τοματίνια (για γαρνίρισμα)
 - αλάτι (για τη σάλτσα)
 
