Ταλιατέλες με σκορδάτη σάλτσα γιαουρτιού
από Σιμόνη Καφίρη

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο (για τη σάλτσα)
- 400 γρ. ταλιατέλες
- 2 φλιτζάνια γιαούρτι πρόβειο (για τη σάλτσα)
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο ή βούτυρο λιωμένο (για τη σάλτσα)
- Καυτερή πάπρικα (για τη σάλτσα)
- τοματίνια (για γαρνίρισμα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο (για τη σάλτσα)
- 400 γρ. ταλιατέλες
- 2 φλιτζάνια γιαούρτι πρόβειο (για τη σάλτσα)
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο ή βούτυρο λιωμένο (για τη σάλτσα)
- Καυτερή πάπρικα (για τη σάλτσα)
- τοματίνια (για γαρνίρισμα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)