Τάρτα Μπριάμ
Τώρα που έπιασαν οι πρώτες ζέστες…μία νόστιμη τάρτα Μπριάμ είναι το απόλυτο δροσερό, καλοκαιρινό μεσογειακό πιάτο! #MadewithAB

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι (για τη ζύμη)
- 300 g αλεύρι (για τη ζύμη)
- 50 ml ελαιόλαδο (για τη ζύμη)
- 1 μελιτζάνα, κομμένη σε μικρά κομμάτια (για το μπριάμ)
- 1 κολοκύθι, σε ροδέλες (για το μπριάμ)
- 1 πατάτα, σε κύβους (για το μπριάμ)
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε μικρά κομμάτια (για το μπριάμ)
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο (για το μπριάμ)
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος (για το μπριάμ)
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο (για το μπριάμ)
- 1 κουτ. σούπας τοματοπελτές (για το μπριάμ)
- 50 ml χλιαρό νερό (για το μπριάμ)
- ξερή ρίγανη (για το μπριάμ)
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι (για τη ζύμη)
- 300 g αλεύρι (για τη ζύμη)
- 50 ml ελαιόλαδο (για τη ζύμη)
- 1 μελιτζάνα, κομμένη σε μικρά κομμάτια (για το μπριάμ)
- 1 κολοκύθι, σε ροδέλες (για το μπριάμ)
- 1 πατάτα, σε κύβους (για το μπριάμ)
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε μικρά κομμάτια (για το μπριάμ)
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο (για το μπριάμ)
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος (για το μπριάμ)
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο (για το μπριάμ)
- 1 κουτ. σούπας τοματοπελτές (για το μπριάμ)
- 50 ml χλιαρό νερό (για το μπριάμ)
- ξερή ρίγανη (για το μπριάμ)
- αλάτι
- πιπέρι