Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΤαρτάκια με κρέμα τυριών, γλυκόξινη βαλεριάνα και ρόδι
Ab logo
  • Ταρτάκια με κρέμα τυριών, γλυκόξινη βαλεριάνα και ρόδι

Ταρτάκια με κρέμα τυριών, γλυκόξινη βαλεριάνα και ρόδι

από AB FOODSTORIES
Ταρτάκια με κρέμα τυριών, γλυκόξινη βαλεριάνα και ρόδι
Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
1 μερίδα
  • 50 γρ. φύλλα βαλεριάνας (τη βρίσκουμε συσκευασμένη σε σακουλάκια, έτοιμη για σερβίρισμα)
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • φύλλα από 2 κλαράκια θυμάρι, φρέσκο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι (κατά προτίμηση λευκό)
  • ξύσμα από 1/2 λεμόνι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
  • πιπέρι
  • 5 φλ. σπόροι ροδιού
  • φύλλα από 2-3 κλαράκια θυμάρι, φρέσκο
  • 2 κ.σ. γάλα ή νερό
  • αλάτι
  • 1 αυγό
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
  • λίγο βούτυρο για το άλειμμα του σκεύους
  • 1 κρόκος αυγού
  • αλάτι
  • 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε κύβους
  • 50 γρ. φύλλα βαλεριάνας (τη βρίσκουμε συσκευασμένη σε σακουλάκια, έτοιμη για σερβίρισμα)
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • φύλλα από 2 κλαράκια θυμάρι, φρέσκο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι (κατά προτίμηση λευκό)
  • ξύσμα από 1/2 λεμόνι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
  • πιπέρι
  • 5 φλ. σπόροι ροδιού
  • φύλλα από 2-3 κλαράκια θυμάρι, φρέσκο
  • 2 κ.σ. γάλα ή νερό
  • αλάτι
  • 1 αυγό
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος