Τηγανιά λεμονάτη και ριγανάτη με συκωταριά
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 συκωταριά αρνίσια
- λίγα γλυκάδια και τα νεφρά
- 1 φλ. λευκό κρασί της αρεσκείας σας
- 2 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 2 κ. σ. μουστάρδα, απαλή
- 1 κ. γ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κλωναράκι φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
- 1 συκωταριά αρνίσια
- λίγα γλυκάδια και τα νεφρά
- 1 φλ. λευκό κρασί της αρεσκείας σας
- 2 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 2 κ. σ. μουστάρδα, απαλή
- 1 κ. γ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κλωναράκι φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι