Τηγανίτες με Καλαμπόκι, Gouda & Αβοκάντο
από τη Food blogger Funky Cook
Τηγανίτες με Καλαμπόκι, Gouda & Αβοκάντο

Εύκολη
>30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 10 μερίδες
- 50 g NOYNOY Gouda τριμμένο
- 180 ml NOYNOY Family Πλήρες
- 30 g ΝΟΥΝΟΥ βούτυρο
- 110 g Αλεύρι
- 40 g Καλαμποκάλευρο
- 2 Αυγά
- 1 κουτ. γλυκού Ζάχαρη
- 1 κουτ. γλυκού Βaking powder
- 1/2 κουτ. γλυκού Μαγειρική σόδα
- 1/4 κουτ. γλυκού Αλάτι
- 1 κουτ. Σούπα Ξύδι
- 100 g Καλαμπόκι
- 30 g Ψιλοκομμένο μπέικον
- Πιπέρι
- 1 τμχ Μεγάλο αβοκάντο
- 2 κουτ. Σούπα ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό γιαούρτι
- 1 τμχ Λάιμ
- 1 κουτ. Σούπα Φρέσκο κόλιανδρο, προαιρετικά
- 5 τμχ Φέτες NOYNOY Gouda
- 50 g NOYNOY Gouda τριμμένο
- 180 ml NOYNOY Family Πλήρες
- 30 g ΝΟΥΝΟΥ βούτυρο
- 110 g Αλεύρι
- 40 g Καλαμποκάλευρο
- 2 Αυγά
- 1 κουτ. γλυκού Ζάχαρη
- 1 κουτ. γλυκού Βaking powder
- 1/2 κουτ. γλυκού Μαγειρική σόδα
- 1/4 κουτ. γλυκού Αλάτι
- 1 κουτ. Σούπα Ξύδι
- 100 g Καλαμπόκι
- 30 g Ψιλοκομμένο μπέικον
- Πιπέρι
- 1 τμχ Μεγάλο αβοκάντο