Ας μαγειρέψουμε
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο. Τοποθετείτε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο στο τηγάνι και το ψήνετε συνολικά για 10-12 λεπτά, γυρνώντας το ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε όλα τα υλικά που χρειάζεστε για τις τορτίγιες. Σε ένα καθαρό πάγκο κουζίνας απλώνετε τις 6 τορτίγιες, τις αλείφετε με το φρέσκο τυρί κρέμα και τοποθετείτε 2 φέτες havarti στις 4 τορτίγιες, αφήνοντας εκτός 2 τορτίγιες για τον τόνο. Τοποθετείτε στις 2 πρώτες τορτίγιες τοποθετείτε το σοταρισμένο κοτόπουλο, το καλαμπόκι, τις λιαστές τομάτες και τέλος την ρόκα. Στις επόμενες 2 τοποθετείτε τις φέτες καπνιστό ζαμπόν, τις φέτες αυγού, την τομάτα και το μαρούλι. Και στις 2 τελευταίες τοποθετείτε τον τόνο, το αγγούρι, την τομάτα, την λευκή κρέμα βαλσαμικού και το μαρούλι. Κλείνετε τις τορτίγιες και τις τυλίγετε με αντικολλητικό χαρτί ή αλουμινόχαρτο.