Τούρτα Αμυγδάλου με Ανανά
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1 ανανάς κομμένος σε ροδέλες
- 3 στρογγυλά φύλλα Λευκό Παντεσπάνι διαμέτρου μέχρι 20 εκ. (μίγμα α')
- 500 γρ. Γάλα (μίγμα α')
- 60 γρ. Ζάχαρη (μίγμα α')
- 1 δόση βανίλια σκόνη (μίγμα α')
- 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (μίγμα β')
- 50 γρ. Αβγά (μίγμα β')
- 40 γρ. κρόκοι αβγών (μίγμα β')
- 60 γρ. κορν φλάουρ (μίγμα β')
- 300 γρ. σαντιγί ζωική 40% (μίγμα γ')
- 30 γρ. φρέσκο βούτυρο (μίγμα β')
- 40 γρ. λικέρ Μαρασκίνο (μίγμα γ')
- 1 ανανάς κομμένος σε ροδέλες
- 3 στρογγυλά φύλλα Λευκό Παντεσπάνι διαμέτρου μέχρι 20 εκ. (μίγμα α')
- 500 γρ. Γάλα (μίγμα α')
- 60 γρ. Ζάχαρη (μίγμα α')
- 1 δόση βανίλια σκόνη (μίγμα α')
- 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (μίγμα β')
- 50 γρ. Αβγά (μίγμα β')
- 40 γρ. κρόκοι αβγών (μίγμα β')
- 60 γρ. κορν φλάουρ (μίγμα β')
- 300 γρ. σαντιγί ζωική 40% (μίγμα γ')
- 30 γρ. φρέσκο βούτυρο (μίγμα β')
- 40 γρ. λικέρ Μαρασκίνο (μίγμα γ')