Τούρτα Κροκάν Αμύγδαλο
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 2 στρογγυλά φύλλα παντεσπάνι σοκολάτας (22 εκ.)
- 300 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα
- 250 γρ. Γάλα (μίγμα α')
- 1 δόση βανίλια σκόνη (μίγμα α')
- 40 γρ. Ζάχαρη (μίγμα α')
- 60 γρ. κρόκοι αβγών (μίγμα β')
- 125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη (μίγμα γ')
- 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (μίγμα β')
- 80 γρ. φύλλα ζελατίνας (μίγμα δ')
- 40 γρ. ρούμι μαύρο (μίγμα δ')
- 325 γρ. σαντιγί άγλυκη (μίγμα ε')
- 2 στρογγυλά φύλλα παντεσπάνι σοκολάτας (22 εκ.)
- 300 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα
- 250 γρ. Γάλα (μίγμα α')
- 1 δόση βανίλια σκόνη (μίγμα α')
- 40 γρ. Ζάχαρη (μίγμα α')
- 60 γρ. κρόκοι αβγών (μίγμα β')
- 125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη (μίγμα γ')
- 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (μίγμα β')
- 80 γρ. φύλλα ζελατίνας (μίγμα δ')
- 40 γρ. ρούμι μαύρο (μίγμα δ')
- 325 γρ. σαντιγί άγλυκη (μίγμα ε')