Ab logo
  • Τούρτα παγωτό πραλίνα

Τούρτα παγωτό πραλίνα

από Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Τούρτα παγωτό πραλίνα
Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 150 γρ. μαργαρίνη
  • 4 κ.σ κακάο
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κ.σ. κονιάκ
  • 100 γρ. φουντούκια
  • 700 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά πολύ παγωμένη (για το παγωτό)
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 400 γρ. Πραλίνα (για το παγωτό)
  • 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα (για το παγωτό)
  • 150 γρ. λιωμένη κουβερτούρα για την επικάλυψη(για το παγωτό)
  • 100 γρ. Φιστικοβούτυρο (για το παγωτό)
  • 150 γρ. μαργαρίνη
  • 4 κ.σ κακάο
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κ.σ. κονιάκ
  • 100 γρ. φουντούκια
  • 700 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά πολύ παγωμένη (για το παγωτό)
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 400 γρ. Πραλίνα (για το παγωτό)
  • 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα (για το παγωτό)
  • 150 γρ. λιωμένη κουβερτούρα για την επικάλυψη(για το παγωτό)
  • 100 γρ. Φιστικοβούτυρο (για το παγωτό)