Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΤσουρέκι γεµιστό µε φυστικοβούτυρο και εσπεριδοειδή
Ab logo
  • Τσουρέκι γεµιστό µε φυστικοβούτυρο και εσπεριδοειδή

Τσουρέκι γεµιστό µε φυστικοβούτυρο και εσπεριδοειδή

από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Τσουρέκι γεµιστό µε φυστικοβούτυρο και εσπεριδοειδή
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • σπόρους από 1 φυσική βανίλια ή 1 κάψουλα βανιλίνης
  • κρυσταλλική ζάχαρη, κατά βούληση
  • αβγό για το άλειμμα
  • 70 βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο χλιαρό (οχι καυτό)
  • 450 g. αλεύρι για τσουρέκι, κοσκινισμένο
  • σπασμένα φιστίκια, κατά βούληση
  • 100 χυμός πορτοκαλιού
  • 1 μικρή πρέζα αλάτι
  • 30 g. μέλι (για τα τσουρέκια)
  • 2 μεσαία αβγά ολόκληρα
  • 50 g. βούτυρο αγελαδινό, σε θ. δ
  • 1 βαζάκι φιστικοβούτυρο
  • 120 ζάχαρη
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • ξύσμα από 1 μικρό πορτοκάλι
  • 3 g. μαστίχα, σε κόκκους
  • 50 g. αλεύρι για τσουρέκι, κοσκινισμένο
  • 45 g. μαγιά νωπή
  • 50 g. γάλα, σε θ. δ.
  • 5 g. μαχλέπι, σε σκόνη
  • 1 συσκευασία εσπεριδοειδή γλασέ, σε κυβάκια
  • 40 μέλι
  • σπόρους από 1 φυσική βανίλια ή 1 κάψουλα βανιλίνης
  • κρυσταλλική ζάχαρη, κατά βούληση
  • αβγό για το άλειμμα
  • 70 βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο χλιαρό (οχι καυτό)
  • 450 g. αλεύρι για τσουρέκι, κοσκινισμένο
  • σπασμένα φιστίκια, κατά βούληση
  • 100 χυμός πορτοκαλιού
  • 1 μικρή πρέζα αλάτι
  • 30 g. μέλι (για τα τσουρέκια)
  • 2 μεσαία αβγά ολόκληρα
  • 50 g. βούτυρο αγελαδινό, σε θ. δ
  • 1 βαζάκι φιστικοβούτυρο
  • 120 ζάχαρη
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • ξύσμα από 1 μικρό πορτοκάλι