Ας μαγειρέψουμε
• Σε ένα μπολ τρίβουμε καλά τα κομματάκια χοιρινού με αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα, το καγιέν. Αλατίζουμε τα κρεμμύδια και τα πιέζουμε ελαφρά πάνω από το κρέας. Μετά τα ρίχνουμε μέσα στο κρέας και τα ανακατεύουμε όλα μαζί με το ελαιόλαδο. Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου 2 ώρες. Προθερμαίνουμε το γκριλ ή τον φούρνο στους 200°C. • Πατάτες: Απλώνουμε σε μονή στρώση τις πατάτες στο ταψί. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ταψί και αλατοπιπερώνουμε καλά. Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε για 45 λεπτά έως 1 ώρα. • Γύρος: Στρώνουμε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα και απλώνουμε πάνω το χοιρινό σε μία στρώση. Ψήνουμε για 10-11 λεπτά στο γκριλ ή μέχρι να γίνει, αλλά να είναι ζουμερό, ή για 13 λεπτά στον φούρνο, ώστε να ροδίσει. Μετά βάζουμε και τις πίτες και τις ψήνουμε για 2-3 λεπτά. • Σάλτσα: Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα υλικά. • Σερβίρισμα: Κόβουμε την ντομάτα σε λεπτές φέτες, την ανακατεύουμε με τον δυόσμο και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε το κρεμμύδι με τον μαϊντανό, αλάτι και ρίγανη. Κόβουμε 4 λαδόκολλες λίγο μεγαλύτερες από τις πίτες. Βάζουμε μία λαδόκολλα στο αριστερό μας χέρι, μία πίτα, 1/4 από το κρέας, ντομάτα - δυόσμο, μείγμα κρεμμυδιού και 1 κ.σ. σάλτσα, κλείνουμε την πίτα και τυλίγουμε τη λαδόκολλα. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε με την υπόλοιπη σάλτσα και τις πατάτες.