Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΤυροκροκέτες με ανθότυρο, σουσάμι και μέλι
Ab logo
  • Τυροκροκέτες με ανθότυρο, σουσάμι και μέλι

Τυροκροκέτες με ανθότυρο, σουσάμι και μέλι

από Μυρσίνη Λαμπράκη
Τυροκροκέτες με ανθότυρο, σουσάμι και μέλι
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 3/4 φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό νερό (για την κρούστα)
  • 1 κουταλιά της σούπας παρθένο ελαιόλαδο (για την κρούστα)
  • 1 αβγό χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι (για την κρούστα)
  • 1 κουταλιά της σούπας κρασί κόκκινο (για την κρούστα)
  • 4 κουταλιές της σούπας γάλα (για την κρούστα)
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ (για την κρούστα)
  • 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι σκληρό (για την κρούστα)
  • 6 φλιτζάνια του τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα (για την κρούστα)
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού μέλι θυμαρίσιο (για την κρούστα)
  • σουσάμι για το πασπάλισμα (για τη γέμιση)
  • 1/2 κιλό μυζήθρα γλυκιά, στραγγισμένη από τα υγρά της (για τη γέμιση)
  • 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα σκόνη (για τη γέμιση)
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (για τη γέμιση)
  • 3/4 φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό νερό (για την κρούστα)
  • 1 κουταλιά της σούπας παρθένο ελαιόλαδο (για την κρούστα)
  • 1 αβγό χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι (για την κρούστα)
  • 1 κουταλιά της σούπας κρασί κόκκινο (για την κρούστα)
  • 4 κουταλιές της σούπας γάλα (για την κρούστα)
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ (για την κρούστα)
  • 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι σκληρό (για την κρούστα)
  • 6 φλιτζάνια του τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα (για την κρούστα)
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού μέλι θυμαρίσιο (για την κρούστα)
  • σουσάμι για το πασπάλισμα (για τη γέμιση)
  • 1/2 κιλό μυζήθρα γλυκιά, στραγγισμένη από τα υγρά της (για τη γέμιση)
  • 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα σκόνη (για τη γέμιση)
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (για τη γέμιση)