Τυροκροκέτες με ανθότυρο, σουσάμι και μέλι
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 3/4 φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό νερό (για την κρούστα)
- 1 κουταλιά της σούπας παρθένο ελαιόλαδο (για την κρούστα)
- 1 αβγό χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι (για την κρούστα)
- 1 κουταλιά της σούπας κρασί κόκκινο (για την κρούστα)
- 4 κουταλιές της σούπας γάλα (για την κρούστα)
- 1/2 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ (για την κρούστα)
- 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι σκληρό (για την κρούστα)
- 6 φλιτζάνια του τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα (για την κρούστα)
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού μέλι θυμαρίσιο (για την κρούστα)
- σουσάμι για το πασπάλισμα (για τη γέμιση)
- 1/2 κιλό μυζήθρα γλυκιά, στραγγισμένη από τα υγρά της (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα σκόνη (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 3/4 φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό νερό (για την κρούστα)
- 1 κουταλιά της σούπας παρθένο ελαιόλαδο (για την κρούστα)
- 1 αβγό χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι (για την κρούστα)
- 1 κουταλιά της σούπας κρασί κόκκινο (για την κρούστα)
- 4 κουταλιές της σούπας γάλα (για την κρούστα)
- 1/2 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ (για την κρούστα)
- 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι σκληρό (για την κρούστα)
- 6 φλιτζάνια του τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα (για την κρούστα)
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού μέλι θυμαρίσιο (για την κρούστα)
- σουσάμι για το πασπάλισμα (για τη γέμιση)
- 1/2 κιλό μυζήθρα γλυκιά, στραγγισμένη από τα υγρά της (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα σκόνη (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (για τη γέμιση)