Βασιλόπιτα Θεσσαλίας
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δύσκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 11 μερίδες
- 18 φύλλα κρούστας
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 500 γρ. φέτα (για το α΄μίγμα)
- 250 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 200 γρ. λαδοτύρι Μυτιλήνης τριμμένο (για το α΄μίγμα)
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη (για το β΄μίγμα)
- 4 (για το α΄μίγμα) αβγά
- 1 κουταλιά σούπας κανέλα (για το β΄μίγμα)
- 10 ξερά σύκο, ψιλοκομμένα (για το γ΄μίγμα)
- 1 φλιτζάνι σταφίδες ξανθές (για το γ΄μίγμα)
- 1 φλιτζάνι σταφίδες μαύρες (για το γ΄μίγμα)
- 18 φύλλα κρούστας
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 500 γρ. φέτα (για το α΄μίγμα)
- 250 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 200 γρ. λαδοτύρι Μυτιλήνης τριμμένο (για το α΄μίγμα)
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη (για το β΄μίγμα)
- 4 (για το α΄μίγμα) αβγά
- 1 κουταλιά σούπας κανέλα (για το β΄μίγμα)
- 10 ξερά σύκο, ψιλοκομμένα (για το γ΄μίγμα)
- 1 φλιτζάνι σταφίδες ξανθές (για το γ΄μίγμα)
- 1 φλιτζάνι σταφίδες μαύρες (για το γ΄μίγμα)