Ας μαγειρέψουμε
• Αφαιρούμε την ψίχα από την κολοκύθα, πετάμε ίνες και κουκούτσια και κόβουμε τη σάρκα σε κύβους. Το κέλυφος της κολοκύθας το κρατάμε για το σερβίρισμα.
• Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα πράσα, την κολοκύθα και τα καρότα σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
• Προσθέτουμε το κάρι και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε τον χυμό και τον ζωμό και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και πολτοποιούμε τη σούπα στο μπλέντερ.
• Την επαναφέρουμε στην κατσαρόλα να πάρει μία βράση σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να δέσει ελαφρώς. Σερβίρουμε τη σούπα μέσα στην κολοκύθα, πασπαλίζουμε με λίγο κάρι και συνοδεύουμε με το γιαούρτι στο πλάι, για όποιον θέλει.