Πράσινη σαλάτα με φρούτα του δάσους και προσούτο
από Νένα Ισμυρνόγλου

Λιγότερο από 15’
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 2 σαλάτες βαλεριάνα ή ανάμεικτες πράσινες
- 6 κλαράκια φύλλα από δυόσμο, χοντροκομμένα
- 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, σε φέτες λεπτές
- 200 γρ. φρούτα του δάσους
- 120 γρ. λεπτές φέτες προσούτο
- 80 ml ελαιόλαδο
- 30 ml χυμός λεμονιού
- 20 ml μέλι
- 40 ml ξίδι ροδιού
- 3 κ.σ. σπόροι ροδιού
- 40 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα
- 2 σαλάτες βαλεριάνα ή ανάμεικτες πράσινες
- 6 κλαράκια φύλλα από δυόσμο, χοντροκομμένα
- 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, σε φέτες λεπτές
- 200 γρ. φρούτα του δάσους
- 120 γρ. λεπτές φέτες προσούτο
- 80 ml ελαιόλαδο
- 30 ml χυμός λεμονιού
- 20 ml μέλι
- 40 ml ξίδι ροδιού
- 3 κ.σ. σπόροι ροδιού
- 40 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα