Αρνί ή κατσίκι ψητό με κρούστα αρωματικών
by AB Food Stories

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1/2 αρνί ή κατσίκι, περίπου 5 κιλά, κομμένο κάθετα (ώστε να πάρουμε τη μία πλευρά και το ένα μπούτι σε ένα ενιαίο κομμάτι)
- 100 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.σ πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.σ πάπρικα καπνιστή
- 1 κ.σ ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 1 κ.σ θυμάρι ξερό, τριμμένο
- 2 κ.σ μουστάρδα απαλή Ντιζόν
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 λεμόνια (χυμός)
- 4 σκελίδες σκόρδου, ολόκληρες
- 1 πατάτες μικρές φούρνου, χαραγμένες μέχρι τη μέση με μαχαιράκι σε λεπτές φέτες σαν ακορντεόν, φροντίζοντας να μείνουν ολόκληρες από τη μία πλευρά
- 1/2 αρνί ή κατσίκι, περίπου 5 κιλά, κομμένο κάθετα (ώστε να πάρουμε τη μία πλευρά και το ένα μπούτι σε ένα ενιαίο κομμάτι)
- 100 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.σ πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.σ πάπρικα καπνιστή
- 1 κ.σ ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 1 κ.σ θυμάρι ξερό, τριμμένο
- 2 κ.σ μουστάρδα απαλή Ντιζόν
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 λεμόνια (χυμός)
- 4 σκελίδες σκόρδου, ολόκληρες
- 1 πατάτες μικρές φούρνου, χαραγμένες μέχρι τη μέση με μαχαιράκι σε λεπτές φέτες σαν ακορντεόν, φροντίζοντας να μείνουν ολόκληρες από τη μία πλευρά