Αρνί στο φούρνο με πατάτες, ψημένο πάνω σε φρέσκια ρίγανη με σάλτσα μουστάρδας και εσπεριδοειδών
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 500 ml χυμό πορτοκαλιού
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 5 ματσάκια φρέσκια ρίγανη
- 500 ml κρασί λευκό ξηρό
- 100 ml χυμό λεμονιού
- 80 ml έ.π. ελαιόλαδο
- 60 g. φρέσκο βούτυρο
- 2 κιλά πατάτες, κομμένες κυδωνάτες
- 1 κιλό μπούτι αρνίσιο
- πιπέρι
- 2 ολόκληρες σκελίδες σκόρδου, με τη φλούδα
- αλάτι
- 500 ml χυμό πορτοκαλιού
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 5 ματσάκια φρέσκια ρίγανη
- 500 ml κρασί λευκό ξηρό
- 100 ml χυμό λεμονιού
- 80 ml έ.π. ελαιόλαδο
- 60 g. φρέσκο βούτυρο
- 2 κιλά πατάτες, κομμένες κυδωνάτες
- 1 κιλό μπούτι αρνίσιο
- πιπέρι
- 2 ολόκληρες σκελίδες σκόρδου, με τη φλούδα
- αλάτι