Start cooking
• Σάλτσα: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.
• Αβγά: Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε το ξίδι. Σπάμε τα αβγά σε φλιτζάνια, ώστε να είναι πιο εύκολο να τα προσθέσουμε στο νερό.
Όταν το νερό βράσει, προσθέτουμε τα αβγά σε διαφορετικά σημεία, μέχρι 4 τη φορά. Τα αφήνουμε, καλύπτουμε με καπάκι για 3 λεπτά, ελέγχουμε αν χρειάζονται μετακίνηση για να γίνουν πιο στρογγυλά και τα βγάζουμε με μια κουτάλα σε ένα πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
• Σπαράγγια: Παράλληλα, γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση, ρίχνουμε αλάτι και βράζουμε τα σπαράγγια για 3-4 λεπτά ή κατά το γούστο μας. Στραγγίζουμε. Μοιράζουμε στα πιάτα σπαράγγια, λίγο σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, αλατίζουμε, περιχύνουμε με τη σάλτσα, σκορπίζουμε από πάνω το ανθότυρο. Τελειώνουμε με τα αβγά, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με μπούκοβο.