Recipe Search ResultsCARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Ab logo
  • CARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

CARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

CARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Main courses
CARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Ingredients for 2 People

2 People
  • 160 g Barilla Fusilli Ολικής Αλέσεως
  • 70 g Αβοκάντο
  • 2 Κρόκοι Αβγού
  • 60 g Φρέσκα Κρεμμύδια
  • 20 g Τυρί Pecorino
  • 40 ml Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

Start cooking

Μαγειρεύουμε τα Fusilli σε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Παράλληλα, κόβουμε το αβοκάντο και τα φρέσκα κρεμμύδια σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο. Παράλληλα, χτυπάμε τους κρόκους αβγών με το Pecorino και δύο κουταλιές της σούπας από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε φρεσκοαλεσμένο πιπέρι. Μόλις τα ζυμαρικά είναι al dente, τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε στο τηγάνι με τα κρεμμύδια. Τα απομακρύνουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε αρχικά τους κρόκους αβγών και έπειτα τα κομμάτια του αβοκάντο. Προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας από το νερό που έβραζαν τα ζυμαρικά για μία πιο κρεμώδη σάλτσα. Ανακατεύουμε για ένα λεπτό και πασπαλίζουμε με το Pecorino και το μαύρο πιπέρι.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Classic
Everyday recipe
Lunch
Main courses
  • CARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ