Χοιρινό στο φούρνο με κρούστα
by Βίκυ Σμυρλή

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 4 κιλά χοιρινό μπούτι με το κόκαλο και την πέτσα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο
- 2 καρότα καθαρισμένα και χονδροκομμένα
- 6 (καρφωμένα πάνω στο κρεμμύδι) γαρίφαλα
- 5 κόκκοι μπαχάρι
- 2 φύλλα δάφνης
- 2,5 λίτρα νερό
- Αλάτι
- πιπέρι
- Κορν φλάουρ διαλυμένο σε κρύο νερό(για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά σούπας μέλι (για την κρούστα)
- 2 κρόκοι αβγών (για την κρούστα)
- 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα με ολόκληρους κόκκους (για την κρούστα)
- 1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη (για την κρούστα)
- 1 φλιτζάνι ψωμί μπαγιάτικο θρυμματισμένο (για την κρούστα)
- 4 κιλά χοιρινό μπούτι με το κόκαλο και την πέτσα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο
- 2 καρότα καθαρισμένα και χονδροκομμένα
- 6 (καρφωμένα πάνω στο κρεμμύδι) γαρίφαλα
- 5 κόκκοι μπαχάρι
- 2 φύλλα δάφνης
- 2,5 λίτρα νερό
- Αλάτι
- πιπέρι
- Κορν φλάουρ διαλυμένο σε κρύο νερό(για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά σούπας μέλι (για την κρούστα)
- 2 κρόκοι αβγών (για την κρούστα)
- 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα με ολόκληρους κόκκους (για την κρούστα)
- 1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη (για την κρούστα)
- 1 φλιτζάνι ψωμί μπαγιάτικο θρυμματισμένο (για την κρούστα)