Χορτοφαγική μαγειρίτσα με μανιτάρια
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 10 κόκκους πιπέρι
- 1 μικρό ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- 2 λεμόνια
- 3 αβγά, χωριστά τους κρόκους και τα ασπράδια
- 2 κ.σ. κοφτές κορν φλάουερ
- 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 500 ml λευκό κρασί
- 800 g. άγρια μανιτάρια (ή καλλιεργημένα ή από βάζο, με το νερό τους), σε κύβους
- 10 κόκκους μπαχάρι
- 1 lt νερό
- 2 μάτσα φρέσκια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- 1 ματσάκι θυμάρι
- 3 φύλλα δάφνης
- 1 καρότο, χοντροκομμένο
- 1 ρέβα, κομμένη σε κύβους
- 1 κρεμμύδι, χοντροκομμένο
- 1 πράσο, σε χοντρές ροδέλες
- 10 κόκκους πιπέρι
- 1 μικρό ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- 2 λεμόνια
- 3 αβγά, χωριστά τους κρόκους και τα ασπράδια
- 2 κ.σ. κοφτές κορν φλάουερ
- 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 500 ml λευκό κρασί
- 800 g. άγρια μανιτάρια (ή καλλιεργημένα ή από βάζο, με το νερό τους), σε κύβους
- 10 κόκκους μπαχάρι
- 1 lt νερό
- 2 μάτσα φρέσκια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- 1 ματσάκι θυμάρι
- 3 φύλλα δάφνης
- 1 καρότο, χοντροκομμένο