Γιορτινό στεφάνι μαρέγκας με μασκαρπόνε και κόκκινα φρούτα
by AB FOODSTORIES

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας (Για την κρέμα)
- 200 γρ. μασκαρπόνε (Για την κρέμα)
- 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη (Για την κρέμα)
- 150 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά (Για την κρέμα)
- 200 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα κόκκινα φρούτα (φράουλες, ράσμπερι, μπλούμπερι κ.λπ.) (Για την κρέμα)
- 1/2 κ.σ. κορν φλάουρ (Για τη βάση)
- 1 κ.γ. λευκό ξίδι (Για τη βάση)
- 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (Για τη βάση)
- 200 γρ. ζάχαρη, πολύ ψιλή (αν δεν είναι πολύ ψιλή, την τρίβουμε για 3-4 λεπτά στο μούλτι) (Για τη βάση)
- 4 ασπράδια αυγών (Για τη βάση)
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας (Για την κρέμα)
- 200 γρ. μασκαρπόνε (Για την κρέμα)
- 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη (Για την κρέμα)
- 150 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά (Για την κρέμα)
- 200 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα κόκκινα φρούτα (φράουλες, ράσμπερι, μπλούμπερι κ.λπ.) (Για την κρέμα)
- 1/2 κ.σ. κορν φλάουρ (Για τη βάση)
- 1 κ.γ. λευκό ξίδι (Για τη βάση)
- 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (Για τη βάση)
- 200 γρ. ζάχαρη, πολύ ψιλή (αν δεν είναι πολύ ψιλή, την τρίβουμε για 3-4 λεπτά στο μούλτι) (Για τη βάση)
- 4 ασπράδια αυγών (Για τη βάση)