Start cooking
• Κόβετε το φινόκιο σε πολύ λεπτές φέτες στο μαντολίνο (με πολλή προσοχή!) και τις μαρινάρετε για μισή ώρα με τον χυμό λάιμ ή πορτοκάλι και λίγο αλάτι. • Σουρώνετε και τις βάζετε σε πιάτο. • Ακουμπάτε τις φέτες καπνιστού σολομού και ρίχνετε τους σπόρους ροδιού και τις κορφούλες άνηθο. • Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε. • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. • Κόβετε την σφολιάτα με κουπ – πατ δεντράκι. • Αλείφετε τα δεντράκια με το αβγό και ψήνετε για 15 – 20 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. • Αφήνετε να κρυώσουν εντελώς και με ένα πιρούνι σπρώχνετε το κέντρο της σφολιάτας. Ανακατεύετε το τυρί κρέμας με το μέλι και το μοιράζετε στις δυο σφολιάτες. • Ακουμπάτε λίγες φετούλες αβγοτάραχο και ένα κουταλάκι χρυσής ρέγκας σε κάθε δεντράκι και γαρνίρετε με λίγο άνηθο.