Καπνιστός σολομός με φινόκιο και ρόδι

Easy
>60'
0/5
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 1 μικρό φινόκιο
- 4 φέτες καπνιστό σολομό
- 2 κ.σ. σπόρους ροδιού
- λίγες κορφούλες άνηθο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 3 κ.σ. χυμό λάιμ ή πορτοκάλι
- 1/4 φύλλο σφολιάτας βουτύρου
- 1/2 κρόκο αβγού αραιωμένο με λίγο νερό (για το δεντράκι σφολιάτας)
- 4 τυρί κρέμα (για το δεντράκι σφολιάτας)
- 1 κ.γ. μουστάρδα με μέλι (για το δεντράκι σφολιάτας)
- 6 φετούλα αβγοτάραχο, λεπτοκομμένη (για το δεντράκι σφολιάτας)
- 2 κ.γ. αβγά χρυσής ρέγκας (για το δεντράκι σφολιάτας)
- άνηθος για γαρνίρισμα
- 1 μικρό φινόκιο
- 4 φέτες καπνιστό σολομό
- 2 κ.σ. σπόρους ροδιού
- λίγες κορφούλες άνηθο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 3 κ.σ. χυμό λάιμ ή πορτοκάλι
- 1/4 φύλλο σφολιάτας βουτύρου
- 1/2 κρόκο αβγού αραιωμένο με λίγο νερό (για το δεντράκι σφολιάτας)
- 4 τυρί κρέμα (για το δεντράκι σφολιάτας)
- 1 κ.γ. μουστάρδα με μέλι (για το δεντράκι σφολιάτας)
- 6 φετούλα αβγοτάραχο, λεπτοκομμένη (για το δεντράκι σφολιάτας)
- 2 κ.γ. αβγά χρυσής ρέγκας (για το δεντράκι σφολιάτας)
- άνηθος για γαρνίρισμα