Κεφτεδάκια γεμιστά με φέτα
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από κιλότο
- 250 γρ. φέτα σκληρή, πικάντικη
- 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 2 μικρές σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. κονιάκ
- 3 κ.σ. γάλα
- 1 αυγό
- 1/2 φλ. δυόσμος, ψιλοκομμένος (τα φύλλα)
- 1 κ.γ. ξερή ρίγανη, τριμμένη
- 1 φλ. τριμμένη φρυγανιά (ή τριμμένο παξιμάδι της αρεσκείας μας)
- 1 φλ. σόδα (το αναψυκτικό)
- αλεύρι, για το αλεύρωμα των κεφτέδων
- μπόλικο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
- αλάτι
- 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από κιλότο
- 250 γρ. φέτα σκληρή, πικάντικη
- 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 2 μικρές σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. κονιάκ
- 3 κ.σ. γάλα
- 1 αυγό
- 1/2 φλ. δυόσμος, ψιλοκομμένος (τα φύλλα)
- 1 κ.γ. ξερή ρίγανη, τριμμένη
- 1 φλ. τριμμένη φρυγανιά (ή τριμμένο παξιμάδι της αρεσκείας μας)
- 1 φλ. σόδα (το αναψυκτικό)
- αλεύρι, για το αλεύρωμα των κεφτέδων
- μπόλικο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
- αλάτι