Κέικ με φράουλες, αμύγδαλο και ελαιόλαδο
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 240 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 80 γρ. αμυγδαλόσκονη
- 1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- 170 γρ. ζάχαρη
- 2 αβγά
- 120 ml ελαιόλαδο
- 150 ml γάλα
- 300 γρ. φράουλες, κομμένες στην μέση
- αμύγδαλο φιλέ για πασπάλισμα
- καστανή ζάχαρη για πασπάλισμα
- βούτυρο
- αλεύρι, για τη φόρμα
- 240 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 80 γρ. αμυγδαλόσκονη
- 1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- 170 γρ. ζάχαρη
- 2 αβγά
- 120 ml ελαιόλαδο
- 150 ml γάλα
- 300 γρ. φράουλες, κομμένες στην μέση
- αμύγδαλο φιλέ για πασπάλισμα
- καστανή ζάχαρη για πασπάλισμα
- βούτυρο
- αλεύρι, για τη φόρμα