Recipe Search ResultsΚις λορέν με ζαμπόν και μπέικον
Ab logo
  • Κις λορέν με ζαμπόν και μπέικον

Κις λορέν με ζαμπόν και μπέικον

by Πηγή ΑΒ Μagazine

Difficulty

Average

Duration

31'- 60'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Starters & nibbles
Κις λορέν με ζαμπόν και μπέικον

Ingredients for 4 People

4 People
  • 6 ολόκληρα αβγά
  • Αλάτι
  • 750 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • 400 γρ. regato ή gouda
  • 200 γρ. μπέικον
  • 200 γρ. ζαμπόν
  • 2 κρόκος αυγού
  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • πιπέρι

Shop this recipe

Essential ingredients
  • 7078311
  • REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ 200 GR
    This item is no longer available
    7077180
  • Start cooking

    Στρώνουμε τα φύλλα της σφολιάτας σε δύο φόρμες για τάρτα. Xτυπάμε τα αβγά και τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα βαθύ μπολ. Kόβουμε σε μικρά κομματάκια το ζαμπόν και το μπέικον. Tρίβουμε στον τρίφτη τα κίτρινα τυριά και την κεφαλογραβιέρα. Mοιράζουμε πάνω στις δύο τάρτες τα κομματάκια του μπέικον και του ζαμπόν και πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και τα αβγά που χτυπήσαμε. Ψήνουμε τις δύο τάρτες στους 200°C για 35 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα οι επιφάνειές τους και σερβίρουμε.
    Rating
    Not rated yet
    Have you tried this recipe?
    Tell us how much you enjoyed it!
    International
    Classic
    Everyday recipe
    Brunch
    All seasons
    Starters & nibbles
    • Κις λορέν με ζαμπόν και μπέικον

    Shop this recipe

    Essential ingredients
  • 7078311
  • REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ 200 GR
    This item is no longer available
    7077180