Κοντοσούβλι χοιρινό σε μαρινάδα κρασιού με πιπεριές και λαδολέμονο ντομάτας
by #MadeWithAB
Κοντοσούβλι χοιρινό σε μαρινάδα κρασιού με πιπεριές και λαδολέμονο ντομάτας

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 κιλά 2 κιλά χοιρινή πανσέτα, σε κομμάτια 6-7 εκ., πάχος περίπου 1,5 εκ.
- 3 πιπεριές κέρατα, κομμένες στη μέση κατά μήκος και στα 2
- 200 g. πράσο, χοντροκομμένο
- 200 g. κρεμμύδι, χοντροκομμένο
- 3 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα στα 4
- 4 κλαράκια δεντρολίβανο
- 4 κλαράκια μαντζουράνα
- 4 κλαράκια φρέσκο θυμάρι
- 300 g. καρότο, χοντροκομμένο
- 2 δάφνες
- 1 κ. γ. πιπέρι σε κόκκους
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 400 g. λευκό κρασί
- 2 κιλά 2 κιλά χοιρινή πανσέτα, σε κομμάτια 6-7 εκ., πάχος περίπου 1,5 εκ.
- 3 πιπεριές κέρατα, κομμένες στη μέση κατά μήκος και στα 2
- 200 g. πράσο, χοντροκομμένο
- 200 g. κρεμμύδι, χοντροκομμένο
- 3 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα στα 4
- 4 κλαράκια δεντρολίβανο
- 4 κλαράκια μαντζουράνα
- 4 κλαράκια φρέσκο θυμάρι
- 300 g. καρότο, χοντροκομμένο
- 2 δάφνες
- 1 κ. γ. πιπέρι σε κόκκους
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 400 g. λευκό κρασί